veel gestelde vragen over mudrun altena

Hier vindt u de veelgestelde over MudRun Altena vinden, voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Algemene informatie:

Je bent welkom op het terrein van de MudRun vanaf 10:00 uur ‘s ochtends.

Iedereen is welkom om te komen kijken op het terrein, je bent welkom tot 19.00 uur, daarna is het terrein van de MudRun gesloten.

Ja, het terrein heeft catering, u kunt een drankje kopen bij de bar. Ook kunt u hier uw lunch halen. Aan het einde van de dag kunt u deelnemen aan de BBQ, hiervoor vragen wij als u niet deelneemt aan de MudRun €10,- en als u deelneemt aan de MudRun €5,-

Ja, er is een toiletwagen aanwezig op het terrein.

Naast het kijken naar of deelnemen aan de MudRun kun je ook drinken en snacks halen bij de bar. Tussen de middag kun je wat te eten halen en ‘s avonds sluiten we af met een BBQ. Daarnaast is er ook nog een minimudbaan voor kleine kinderen en zullen er verschillende kleine activiteiten zijn op het terrein zelf. Het is ook voor deelnemers aan de MudRun prima te doen om heel de dag te blijven hangen, er zijn namelijk verschillende activiteiten en zij krijgen ook korting voor de eindBBQ. Ook is het heel leuk om andere rondes te kijken van mensen die ook deelnemen aan de MudRun, je wordt er namelijk op een leuke manier doorheen gepraat door onze presentator.

Ja, u kunt uw kinderen meenemen naar het terrein. Wel is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Er zal een minimudbaan zijn voor kleine kinderen en daarnaast kunnen zij ook deelnemen aan allerlei andere activiteiten. Ook zal er een springkussen aanwezig zijn voor de kinderen.

Op het terrein kunt u alleen contant betalen, ook andere betaalmiddelen uit Jongerencentrum de Pomp zijn niet toegestaan. (consumptiekaarten, stempelkaarten)

Omdat wij dit evenement organiseren vanuit een jongerencentrum hebben we besloten tijdens de MudRun geen alcoholische dranken te schenken. Deze zijn ook niet toegestaan om mee te nemen op het terrein.

Het is voor de bezoekers niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen. De deelnemers van de MudRun mogen flessen water, sportdrank, energydrank en iets te eten meenemen.

Dit is niet per se nodig, MudRun Altena zorgt voor flesjes water en fruit voor de deelnemers. Daarnaast kan iedereen eten en drinken bestellen bij de Bar.

Je bent verplicht je te kunnen legitimeren, ook je zorgpas is verplicht als je meedoet met de MudRun. Tijdens de MudRun worden er foto’s, video’s en geluidsopnames gemaakt. Bij het betreden van het terrein geeft u automatisch toestemming dat wij beeld of audiomateriaal maken, als u achteraf een foto niet online wilt hebben kunt u dat aangeven door te mailen naar: media@mudrunaltena.nl

Het privacybeleid voor de website en aanmelding staan in de footer onder het kopje Privacybeleid.

Ja, op het terrein is EHBO aanwezig.

Voor de deelnemers:

De Mudrun is geschikt voor iedereen vanaf 11/12 jaar, omdat de MudRun fysiek best zwaar is moet er wel gekeken worden of de MudRun geschikt is voor de deelnemer en of de deelnemer fysiek in staat is om de baan te kunnen afleggen. Naast de grote baan van 2.2 km is het dan misschien beter om voor onze kleine baan van 600m te kiezen.

Voor de kleinere kinderen is er een minibaan, deze is gratis te betreden.

Via de inschrijfknop bovenaan de pagina, vul het formulier in en je doet mee! Als je nog onder de 16 jaar bent, laat dan je ouders even meekijken.

Je moet aanwezig zijn op de tijd dat je je hebt ingeschreven. De tijd waarop je je hebt ingeschreven is de tijd dat de ronde daadwerkelijk start. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat je genoeg tijd hebt om jezelf voor te bereiden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om eerder langs te komen en heel de dag te komen kijken.

Het is handig om een schoon paar kleding mee te nemen. Daarnaast moet je zorgen dat je je zorgpas meeneemt en als je onder de 16 jaar bent dat je het getekende disclaimer formulier meeneemt die jij en je ouders hebben getekend, hierover meer in je mail. Als je sponsors hebt, neem dan je sponsorlijst en je sponsorgeld mee. Als je inschrijfgeld betaalt neem dan €25,- inschrijfgeld mee. Dit moet je contant meenemen.

Voor de MudRun hebben we geen kledingvoorschriften, wel hebben we kleding tips: 

  • Trek een lange broek aan, dit is handig omdat je bij sommige obstakels moet kruipen of over harde ondergronden moet gaan, als je bedekte benen hebt heb je hier minder last van.
  • Trek stevige schoenen aan, zorg dat je stevige schoenen aan hebt waar je goed op kunt rennen.
  • Trek oude kleding aan. Doe je zondagse pak niet aan naar de MudRun, grote kans dat de kleding die je aandoet na de MudRun niet meer geschikt is om te dragen.

Ja, er zijn douches aanwezig, maar deze zijn niet verwarmd. Deze douches zijn ook alleen maar geschikt om het ergste vuil eraf te spoelen.

Ja, er zijn twee omkleed ruimtes (man, vrouw).

Deelname aan de MudRun is volledig op eigen risico, wij vragen u dan ook om aan het begin van het evenement een disclaimer te tekenen. Ben je nog geen 16 jaar? Teken hem dan samen met je ouders.

Ja, aanmelden met een groep is mogelijk. Hiervoor hebben wij zelfs een speciaal groeps-tarief. Om je aan te melden als groep kun je ons contacteren via: groepen@mudrunaltena.nl of door ons te bellen via: 
06-12811195

Bereik locatie/ vervoer

De start en finish van MudRun Altena zijn op Broekgraaf 4, 4286LW Almkerk aan het terrein van René Schutte Hoveniersbedrijf.

Het terrein van MudRun Altena is slecht bereikbaar met openbaar vervoer. Wij raden aan om op een andere manier het terrein te bereiken.

U kunt uw auto op het terrein parkeren, hiervoor zullen ook verkeersregelaars aanwezig zijn. Parkeren is uiteraard gratis.

Het terrein is prima te bereiken met de fiets. U kunt uw fiets op het terrein parkeren in de fietsvakken.

Financiën

MudRun Altena is opzoek naar sponsors om dit evenement mogelijk te maken. 

Als u ons evenement sponsort plaatsen wij uw logo of naam voor een jaar lang op 3 verschillende websites, ook plaatsen wij uw logo in ons regionaal blad en een spandoek met uw logo op ons terrein.

Meer informatie: sponsors@mudrunaltena.nl

Iedere deelnemer die meedoet heeft de mogelijkheid een sponsorkaart uit te printen, deze kunt u invullen en op deze manier de deelnemers sponsoren met contant geld.

De opbrengst van de MudRun gaat naar de uitbreiding van Jongerencentrum de Pomp in Almkerk. Ga voor meer informatie naar pomp-acties.nl of depomp.com.

de pomp

Adresgegevens:
Sportlaan 3A
4286 ES   Almkerk

info@depomp.com
www.depomp.com

 

©2019 - mudrun altena

Luuk verhagen & Bart Schutte